Facts About su tesisatçısı Revealed

Wiki Article

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Manometre değerinde düşüş olursa en küçük desibeldeki suyun dahi sesini tespit eden akustik dinleme cihazı aracılığıyla su kaçağı dinlenir. Su kaçağı ufak bir çatlaktan sızıntı şeklinde ise ve sesi duyulmuyor ise temiz su tesisatının basıncı arttırılır ve akustik dinleme cihazı ile işlem tekrarlanır. Yapılan işlemin sonunda evdeki su kaçağı kesin olarak tespit edilir.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Su kaçağı tespiti yapılırken, ilk olarak kaçağın nereden kaynaklandığını belirlemek için su tesisatının kontrol edilmesi gerekir. Su kaçağına neden olan hasar veya yıpranmış parçalar tespit edilir ve onarım işlemi için gerekli olan müdahaleler yapılır.

Soruna göre kullanmış olduğumuz su kaçağı tespit cihazı seçeneklerimiz ile en sağlıklı tespit işlemini gerçekleştiririz. Sizler de su kaçağı bulma fiyatları konusunda detaylı bilgi almak için Protesisat firmamız le iletişim kurabilirsiniz.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğUnited kingdom su tesisatınızı check ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Tesisatta su kaçağı nasıl anlaşılır bunu anlamak için su kaçağı belirtileri çabuk ortaya çıkar mı? Su kaçağının olduğunu anlamanız için su tesisatçısı ya alt komşudan şikayet su tesisatçısı ya da evde bir yerlerde kabarma olmalıdır. Su kaçağının olduğunu anladığınız andan itibaren hızlı davranın.

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu su tesisatçısı yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Arızalar büyük paralar harcanan su kaçağı tespiti işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor su kaçak tespiti olsak dahi bilgilerimizi ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık Tıkanıklık Merkezi var.

Report this wiki page